SINDS 2004 DE SLATWALL-SPECIALIST VAN EUROPA ! TOPKWALITEIT TEGEN LAGE PRIJZEN.

Dizz BV ontvangt Financieel Gezond Certificaat !

 

*** BEZOEK NU ONZE NIEUWE WEBSITE DIZZ.NL ***

 

Dizz B.V. is door de onafhankelijk kredietbeoordelaar Graydon Nederland onderscheiden met het Financieel Gezond-certificaat. Met deze certificering behoort Dizz BV tot een select gezelschap binnen de Nederlandse winkelinrichtingssector.

Goed nieuws dus voor (toekomstige) klanten en leveranciers van Dizz Bv. Het certificaat is een bewijs dat Dizz BV  een betrouwbare en kredietwaardige zakenpartner is. Juist in deze tijden is het belangrijk om zaken te doen met een bedrijf dat financieel gezond is. Van de 2 miljoen bedrijven in Nederland komt maar 3 á 4 procent in aanmerking voor het certificaat.

Strenge criteria
Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan voldaan moet worden, voordat een organisatie in aanmerking komt voor deze certificering. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Bepalend voor deze voorwaarden zijn factoren zoals betaalgedrag, omzet- en jaarcijfers. Bij Dizz BV  zijn al deze punten ruim op orde. Daarnaast zijn al deze gegevens helder en transparant inzichtelijk voor iedereen.

Zaken doen met Dizz BV betekent veilig en zorgeloos zaken doen met een betrouwbare partner die transparant en open is. Het spreekt voor zich dat dit een belangrijk punt is binnen de keuze voor een partner op het gebied van winkelinrichting & showroominrichting. Het Financieel Gezond certificaat is een extra bevestiging van verantwoord zaken doen.

Voor meer info kijk op opencompanies

 

 

 

 
Loader

Bestellen bij Dizzcount

winkelmand

0  producten in mandje